2

ESITTELY

Hei! Ihanaa, että olet löytänyt sivuilleni.

Tarjoan lempeitä ja tehokkaita energiahoitoja, akupunktiota ja muita perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitoja Helsingin keskustassa Ullanlinnassa. Yhdistän hoidoissani syvällistä perinteisen kiinalaisen energialääketieteen ymmärrystäni moderneihin energiahoidon menetelmiin. Tuloksena on tehokas ja lempeä hoitomenetelmä, jolla voidaan vaikuttaa hyvin laajasti niin fyysisiin kuin tunneperäisiin ongelmiin aina kehon asentovirheistä ja kiputiloista tunneperäiseen stressiin.

Petra Vallisaari

Olen koulutukseltani perinteisen kiinalaisen lääketieteen lääkäri/akupunktiohoitaja ja valmistunut Pekingin perinteisen kiinalaisen lääketieteen yliopistosta vuonna 2008 (BSc.Ac./Beijing). Olen myös Suomen Energiahoitajien kouluttama 3. tason energiahoitaja. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on aina ollut ihmisen energia, tietoisuus sekä kehon ja mielen yhteys.

acupuncture, tcm, therapy

Energiatietoinen akupunktio

katherine-hanlon-QgcdtM9rA5s-unsplash

Energiahoito

pexels-pixabay-414860

Kanavointi

Olen Petra Vallisaari, energiahoitaja, kanavoitsija ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiolääkäri (BSc.Ac./Beijing 2008); Suomessa nimikkeellä akupunktiohoitaja tai -terapeutti.

Energeettinen todellisuus on ollut minulle totta ja havaittavissa jo varsin nuoresta asti. En oikein ymmärtänyt kokemaani, mutta jossain vaiheessa tajusin havaitsevani ja saavani paljon hyvin hienojakoista ja laaja-alaista tietoa ympäristöstäni ja muista ihmisistä. Pitkään oletin kaikkien pystyvän tähän ja hämmästyin suuresti, kun aloin tajuta, että näin ei mitä ilmeisimmin ollut.

Käänne elämässäni tapahtui oman vaikean polvivammani kautta. Urheilin nuorempana paljon, ja sain toiseen polveeni lukuisia leikkauksia vaatineita vammoja. Leikkausten seurauksena polveen jäi voimakas kiputila, jota ei lääketieteen keinoin saatu parannettua. Löysin tieni akupunktiohoitoon, jolla polveni melko pitkän prosessin jälkeen saatiin kuntoon. Akupunktion kautta minulle avautui aivan uusi maailma – energeettinen maailma, joka itselleni tuntui niin oikealta ja luonnolliselta. Maailma, joka toimii ihmeellisenä kokonaisuutena energeettisten, hyvin hienojakoisten mutta täysin loogisten lainalaisuuksien mukaan.

Tein elämäni suunnan muuttavan päätöksen seurata sydäntäni ja lähteä opiskelemaan Kiinaan, Pekingin perinteisen lääketieteen yliopistoon. Kuuden vuoden opintojen aikana koin valtavia haasteita niin kiinan kielellä tapahtuneissa opinnoissa, täysin eri kulttuuriin ja yhteiskuntaan sopeutumisessa kuin arkipäivän selviytymisessäkin. Keskeyttäminen ei kuitenkaan missään vaiheessa edes tullut mieleeni. Olin intohimoisesti keskittynyt opintoihini ja uppouduin aiheisiin täydellisesti. Nautin täysillä kiinalaisten klinikoiden yrttien tuoksusta ja vanhojen akupunktiolääkärien uskomattomasta osaamisesta, jota pääsin seuraamaan.

Valmistuin vuonna 2008 kuuden vuoden opintojen jälkeen pääaineenani akupunktio. Kiinassa viettämieni vuosien jälkeen paluu Suomeen ei ollut helppo, mutta sisäisesti koin suurta ohjausta, kun paluuni jälkeen tutustuin energiahoitoihin. Energeettinen todellisuus avautui minulle taas aivan uudella tasolla, aloin nähdä ja kokea energioita, ja aloin saada myös hyvin selkeää kanavoitua tietoa Valon tasosta. Tämän useita vuosia kestäneen henkisen prosessin aikana opiskelin Suomen Energiahoitajien 3. tason energiahoitajaksi. Sittemmin olen opiskellut ja saanut kanavointiin ohjausta upealta Susan Hedmanilta.

Työni on minulle aina ollut elämäntapa, tapa olla olemassa, tapa ilmaista sitä mitä olen. Koen valtavaa kiitollisuutta, ihmetystä ja nöyryyttä saadessani olla todistamassa kaikkea sitä eheytymistä, tietoisuuden laajentumista ja oman voiman löytymistä jota asiakkaissani ja kurssilaisissani jatkuvasti tapahtuu. Koen, että nykyisessä työssäni yhdistyvät kauniilla ja viisaalla tavalla perinteisen kiinalaisen lääketieteen opit, energiahoidon eheyttävä ja tietoisuutta avaava vaikutus ja kanavoinnin Valon tasolta tuleva ohjaus. Oma tehtäväni on olla läsnä, avautua tälle viisaudelle niin paljon kuin mahdollista, ja antaa sen virrata lävitseni.

Hoitoihin, kanavointeihin ja kursseille on jokainen tervetullut omana itsenään. Olet sydämellisesti tervetullut!

-Petra

Kenelle Ykseys sopivat?

1.

Vaivojat

Olet n 35-55 v. nainen tai mies, jolla erilaisia fyysisiä vaivoja, kuten selkä- ja niskakipu/muut kiputilat, sekä työperäistä stressiä.

2.

Kokeillut kaikkea

Olet n. 40-65 v. nainen tai mies, jolla paljon erilaista tunneperäistä stressiä/traumoja, “kokeillut kaikkea” mutta ei saanut muista hoidoista apua; eli tulee pääasiassa energiahoidon tunnepuolen hoitoon.

3.

Ongelmiensa syihin pidemmällä tähtäimellä

Olet ihanne n. 40+ nainen tai mies, joka on jo tehnyt jonkinlaista keho- tai tunnetyöskentelyä, ja haluaa syventyä asiaan/vaivojensa/ongelmiensa syihin pidemmällä tähtäimellä.

MITÄ IHMISET SANOVAT MINUSTA?

Consectetur adipiscing elit elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.​ Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

”Petran hoidossa tunsin tulevani hyvin kuulluksi. Ilmapiiri oli turvallinen. Kehoni oli helppo rentoutua ja vastaanottaa hoitoa.”
Alina
Petran asiakas
Scroll to Top